Empresa

JNF Programari és una empresa de Software, Desenvolupament, Consultoria i Integració de Sistemes d’Informació. El nostre compromís és proporcionar solucions als desafiaments en informàtica dels nostres clients.

Fundada a Badalona el 1999, i ara ubicada a Barcelona, aquesta empresa inicia el seu camí desenvolupant solucions per a pimes seguint una política d’expansió i buscant oferir un millor servei als seus clients. Durant aquest temps, s’han desenvolupat diversos tipus d’aplicacions orientades a una gran varietat de tipus d’empresa i sectors.

Aquesta empresa de software ha desenvolupat el programa CRMFacil, que és un CRM per al departament comercial i de màrqueting d’una empresa.

L’empresa de programari també ha desenvolupat el programa de transports, que permet gestionar una empresa de distribució o logística, i juntament amb la App per a mòbils i el complement de geolocalització per als camions, permet portar la gestió d’una empresa de transports. L’opció de localització dels tractors permet saber on són en tot moment a l’empresa i, opcionalment, als seus clients.